Systemen

Reynaers: innovatieve aluminium systemen
Boeters Alubo werkt al jaren met diverse aluminium profielsystemen van Reynaers Aluminium. Dit systeemhuis ontwikkelt en produceert al meer dan 45 jaar innovatieve aluminium systemen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die kwaliteit en functionaliteit combineren met een perfecte uitstraling en die een blijvende meerwaarde geven aan uw gebouw of woning. Reynaers Aluminium biedt bovendien een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en geeft 10 jaar garantie op haar systemen.

Reynaers beschikt over het ISO 9001-certificaat en garandeert met de Europese labels “Qualicoat” en “Qualanod” topkwaliteit van de behandeling van haar profielen.

De systemen zijn geschikt voor inbraakwerende en brandwerende toepassingen, en het royale aanbod in vormgeving en oppervlaktebehandeling zorgt voor een grote mate van vrijheid in ontwerp en uitvoering. Verder zijn de systemen van Reynaers – indien gewenst – voorzien van geluidsisolatie, zijn uiteraard wind- en waterdicht en zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. De systemen zijn speciaal ontworpen om u een maximaal niveau van comfort te leveren en uw woon- en/of werkervaring te optimaliseren.

AWESO: topkwaliteit in vorm en functionaliteit
Moderne architectuur kent vaak een grote mate van transparantie. Dit wordt bereikt door de grootschalige inzet van glas en het spelen met licht. Het resultaat oogt niet alleen goed, het vergroot ook de kwaliteit van de woon- of werkomgeving. Boeters Alubo is in Nederland exclusief dealer van het hoogwaardige, Zwitserse merk ‘AWESO’. De schuif- en bevestigingssystemen van dit topmerk zijn vernieuwend en blinken uit in functionaliteit en vormgevingsvrijheid. Met AWESO kiest u voor een designoplossing van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

De twee veel voorkomende systemen waar Boeters Alubo mee werkt zijn gepotdekselde beglazing (AWESO bevestigingsystemen), vooral geschikt voor trappenhuizen en galerijen en glazen schuifelementen (AWESO schuifsystemen). Vooral geschikt voor het afsluiten van loggia’s of het creëren van privacy schermen en indien gewenst uit te breiden met lamellenramen.


 

Reynaers projectprijs 2016

Boeters Alubo is genomineerd voor de Reynaers projectprijs 2016: bekijk hier het filmpje en de Lees meer

Eigenwijze dakvorm Brandweerkazerne

Architect Bonnemayer uit Uden zocht bij het ontwerp van de brandweerkazerne naar samenhang door tegenstellingen. Lees meer

Computergestuurde bewerkingsmachine zeer nauwkeurig en efficiënt

Gevelconstructies, overkappingen en andersoortige constructies zijn vandaag de dag zó complex, dat deze zonder computer Lees meer

Rijnlands Lyceum: Glas met een functie

Het Rijnlands Lyceum is in zijn oude glorie hersteld. Oud en nieuw werden zodanig met Lees meer

Boeters Alubo
Lierweg 97
2678 CV De Lier

0174 512 585

info@boetersalubo.nl

routebeschrijving