Bedrijfsprofiel

Boeters Alubo is sinds 1972 gevestigd aan de Lierweg in De Lier. Daar is het bedrijf uitgegroeid tot een complex van zo’n 1800 m². Verspreid over werkplaatsen aluminium en staal, tekenkamer, afdeling verkoop en administratie zijn ruim twintig enthousiaste en professionele medewerkers werkzaam.

Gemotiveerd personeel
Elke medewerker krijgt volop mogelijkheden om zich in onze kleinschalige organisatie te ontplooien. Het personeel heeft veel vrijheid en vormt een belangrijk onderdeel van de organisatie. Die uitgangspunten werken zeer motiverend en zorgen ervoor dat medewerkers langere tijd in dienst blijven.

Veel kennis in huis
Door langere dienstverbanden, is er veel kennis en ervaring in ons bedrijf aanwezig. Korte lijnen en de kleine schaal, maken ons bedrijf bovendien flexibel en dynamisch. Hiermee spelen we dagelijks soepel en snel in op de wensen van de klant.

Missie
Boeters Alubo is een betrouwbare en flexibele leverancier van specialistische aluminium- en staalconstructies aan zakelijke en particuliere klanten. We leveren toegevoegde waarde aan de klant in de vorm van advies, ontwerp, productie, installatie en onderhoud. Op het gebied van geveltechniek, serres en kasconstructies behoren wij tot de top in Nederland.

Wij werken samen met aannemers en architecten. Onze deskundige en gemotiveerde medewerkers vervullen de rol van hoofdaannemer/regisseur of onderaannemer. Zo komen wij tot een compleet en in prijs en kwaliteit concurrerend product van staal, aluminium en glas. Een topproduct dat optimaal voldoet aan de eisen van de eindklant.

Duidelijke afspraken maken ons bedrijf tot een betrouwbare partner voor zowel klanten als leveranciers. Vaak ontwikkelen zij zich tot vaste relaties en ambassadeurs van ons bedrijf.

Reynaers projectprijs 2016

Boeters Alubo is genomineerd voor de Reynaers projectprijs 2016: bekijk hier het filmpje en de Lees meer

Eigenwijze dakvorm Brandweerkazerne

Architect Bonnemayer uit Uden zocht bij het ontwerp van de brandweerkazerne naar samenhang door tegenstellingen. Lees meer

Computergestuurde bewerkingsmachine zeer nauwkeurig en efficiënt

Gevelconstructies, overkappingen en andersoortige constructies zijn vandaag de dag zó complex, dat deze zonder computer Lees meer

Rijnlands Lyceum: Glas met een functie

Het Rijnlands Lyceum is in zijn oude glorie hersteld. Oud en nieuw werden zodanig met Lees meer

Boeters Alubo
Lierweg 97
2678 CV De Lier

0174 512 585

info@boetersalubo.nl

routebeschrijving